Süper Lig’de bu sezon inişli çıkışlı bir süreç yaşayan Trabzonspor sezon bitmeden ilk bombasını patlattı.

Bu sezon şampiyonluk yarışından iyice uzaklaşan ve üçüncülük için yarışmaya devam eden Trabzonspor’da sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

THY Avrupa Ligi'nden Fenerbahçe Beko'ya para cezası THY Avrupa Ligi'nden Fenerbahçe Beko'ya para cezası

Süper Lig’de teknik direktörlük koltuğuna yeniden Abdullah Avcı’nın oturmasıyla birlikte iyice umutlanan Trabzonspor üçüncülük koltuğunu kaptırmamaya kararlı.

Sezon başından bu yana sıkıntılı bir süreç yaşayan Trabzonspor’da yeni sezonun hazırlıkları çok erken başladı.

Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, 2024-25'in ilk takviyesini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Trabzonspor, Gaziantep FK forması giyen Denis Dragus'u kadrosuna katıyor.

Bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor, 2024-25 sezonunun Transfer çalışmalarına başladı.

Forvet takviyesi de planlayan Trabzonspor, bu sezon Gaziantep FK'daki performansıyla dikkat çeken Denis Dragus'un peşinde.  

Kulislerde düşen ilk iddianın detaylarına göre Dragus'un menajeri Florin Manea, Rumen basınına yaptığı açıklamada Trabzonspor'la anlaşmak üzere olduklarını belirtti.  

Transferde büyük aşama kaydettiklerini belirten Dragus'un temsilcisi, "Anlaşmaya çok yakınız. Denis'in orada oynama ihtimali harika" ifadelerini kullandı.

Bonservisi Standard Liege'de bulunan Denis Dragus, Gaziantep FK formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı toplam 29 maçta 12 gol, 1 asistlik skor katkısı verdi.

Editör: Ali Çetin