Yaz transfer sezonunda birçok yıldızı kadrosuna katan Galatasaray'da sıcak dakikalar yaşanıyor. Birçok bölgeye transfer yapan sarı kırmızılılar kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

2 dünya yıldızyla anlaşmaya varıldı taraftarlar havaalanına akın etti. İşte detaylar.

Bu sezon birçok yıldızı kadrosuna katan sarı kırmızılı ekip ligde de başarılı performansını sürdürmeye devam ediyor. Galatasaray'ın Arjantin'li süper starı Mauro Icardi 2023-2024'te çıktığı bütün maçlarda gol ve asist katkısı sağlayarak takımın kazandığı maçlarda yaptığı direkt katkılarla göz büyülüyor.

Mauro İcardi bu sezon çıktığı 7 maçta 7 gol, 1 asist yaparak takımın skor yükünü sırtlamaya devam ediyor.

İşte Galatasaray'ın kadrosuna kattığı isimler

Hakim Ziyech: Satın alma opsiyonuyla Chelsea'den kiralandı. Yıllık ücreti 3,6 milyon euro.

Tete: Bonservisi elinde olan Brezilyalı kanat oyuncusu yıllık 2,8 milyon euro kazanacak. Futbolcuya 3,1 milyon euro da imza parası ödenecek.

Kerem Demirbay: Türk asıllı Alman futbolcu, 3,7 milyon euro bonservisle Galatasaray'a imza attı. Yıllık ücreti ise 1 milyon euro.

Günay Güvenç: Deneyimli kaleci için Gaziantep FK'ya 250 bin euro bonservis + Batuhan Şen kiralık verildi.

Mauro Icardi: 10 milyon euro'ya bonservisi PSG'den alındı. Yıllık ücreti ise 6 milyon euro.

Wilfried Zaha: Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki kanat oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yıllık ücret: 4,35 milyon euro. İmza parası: 2,30 milyon euro.

Cedric Bakambu: 32 yaşındaki forvet, Katar ekibi Al Nasr'dan 700 bin euro bonservisle Galatasaray'a transfer oldu. Yıllık ücreti: 1,5 milyon euro.

Halil Dervişoğlu: 23 yaşındaki futbolcu için Brentford'a 500 bin euro bonservis ödendi.

Angelino: 26 yaşındaki sol bek 1,5 milyon euro kiralama bedeliyle transfer edildi. Satın alma opsiyonu 6 milyon euro.

Manchester City, Tottenham'ı devirdi: Arsenal liderliği kaybetti Manchester City, Tottenham'ı devirdi: Arsenal liderliği kaybetti

2 DÜNYA YILDIZI GALATASARAY'DA 

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray savunma ve orta sahaya transfer yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bugün saat gece yarısında Şampiyonlar Ligi listesini UEFA'ya bildirmek zorunda olan sarı - kırmızılılar iki oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Galatasaray, Tottenham'ın 2019 yılında Lyon'dan 62 Milyon euroya transfer ettiği, geçen sezon Napoli'ye kiraladığı Tanguy Ndombele'nin kiralık transferi için anlaşma sağladı.

Aslan, İngiliz ekibinde forma giyen Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'i transfer etti. Sarı-kırmızılıların yıldız futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi..