Bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan Survivor 'un eski yarışmacılarından Turabi Çamkıran'dan üzen açıklama geldi. 

Turabi Çamkıran 'Survivor All Star 2024'te Yer Almayacak! | TV8 | Fav10 |  Favori Sosyal Platformunuz | FF - FavoriForumum

Survivor All Star'da yarışmacılar bir bir belli olurken, Acun Ilıcalı'nın resmi sosyal medya hesabından Turabi Çamkıran'ın Survivor'a katılacağına dair açıklama yapmasının ardından, sevenleri heyecanlanmıştı.

ÇANAKKALE OLAY - Turabi Çamkıran öldü mü? Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu  nasıl?

Daha önce Survivor'da iki kez şampiyon ve bir kez de beşinci olan Turabi, bu kez iddialı geliyor. 2019 yılında katıldığı The Challenge: War of the Worlds yarışmasını da yaşadığı şampiyonluğun ardından büyük hayran kitlesine ulaşan ünlü yarışmacı, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile Survivor 2024'de yarışacağını duyurdu.

Müstehcen Fotoğraflarla Gündem Olan Survivor Turabi'den Tepki Çeken Çirkin  Paylaşım

Turabi Çamkıran; başarılı Survivor performansı, ada konseylerinde gündem olan açıklamaları ile ve rakipleriyle yaşadığı sorunlarla Survivor'ın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Turabi: Bu gerçek olamaz! Mersin'den Times Meydanı'na - Magazin Haberleri

Geçirdiği sağlık sorununun ardından All Star için hazırlıklara başlayan Turabi, yeni sezon öncesi sürpriz şekilde ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile bir araya gelmişti.

Acun Ilıcalı ile Görüşmüş: Survivor Kadrosuna Dahil Edilen Turbo Turabi  Şimdiden Ortalığı Karıştırdı

TURABİ'DEN ÜZEN AÇIKLAMA!

Survivor'da yaşadığı şampiyonluklarla gündeme gelen Turabi, All Star 2014'e katılamayacağını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hayranlarına duyurdu.

İnci Taneleri'nden seyirciyi üzecek haber! Erken sezon finali mi yapacak? İnci Taneleri'nden seyirciyi üzecek haber! Erken sezon finali mi yapacak?

Müstehcen Fotoğraflarla Gündem Olan Survivor Turabi'den Tepki Çeken Çirkin  Paylaşım

Turabi Çamkıran'ın yaptığı açıklama şunları kaydetti:

"Rahatsızlığımın nedenini sorup duruyorsunuz arkadaşlar. Anlatayım. The Challenge yarışmasını kazanıp Hollywood sektörüne girince gizli ve çok güçlü bir yapının dikkatini çektim. Hatta Facebook’ta gördüğüm bi habere göre Cem Yılmaz ve Tarkan da bu yapının üyelerinden. Bana, aralarına katılmam karşılığı Beverly Hills’te lüks bir villa, 100 milyon dolar nakit para ve Hollywood’ta senede en az bir yüksek bütçeli filmde başrol teklif ettiler. Hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. Ama karşılığında sadakatimi ölçmek için köpeğimin canını almam gerektiğini söylediler.

Turabi Çamkıran - Beyazperde.com

Hemen teklifi reddettim. Sonrasında da suikast girişiminde bulundular ama başarısız oldular. Halen deniyorlar ama dostlarım sayesinde çok şükür hayatta kalmaya devam ediyorum. Uzun lafın kısası İlluminati’nin suikast girişimi sonucu bu hale geldim. Maalesef Survivor All Star2024 ‘e sağlığım yetişmeyecek. Şimdiden yarışmacılara bu efsane sezonda başarılar dilerim. Sakatsız, belasız güzel bir sezon geçirirler umarım. İnanmayın. Şaka, yok İlluminati filan. İnternette her gördüğünüz her şeye inanmayın ama gelemeyeceğim. Kalın sağlıcakla" açıklamalarında bulundu.