Bir döneme şarkılarıyla damga vuran ünlü sanatçı Gülden Karaböcek, Sirius Art Management aracılığıyla Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan Türkiye MotoFest'te yüz binlerce sanat tutkunuyla buluşacak.

Türkiye MotoFest'in müzik dolu atmosferine özel bir renk katacak olan ünlü sanatçı, 'Dilek Taşı', 'Ben Olmalıydım', 'Sevsen Ne Olurdu?' ve 'Hatıran Yeter' gibi unutulmaz hit parçalarıyla tanınıyor.

'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor 'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor

Afyonkarahisarlılara unutulmaz bir deneyim yaşatmak adına, 1 Eylül Cuma günü "Ustalara Vefa" konseptiyle sahne alacak. Gülden Karaböcek'in konseri, motosiklet tutkunları ve müzikseverler arasında büyük bir ilgiyle karşılanacak.

11 farklı konser gerçekleştirilecek

Türkiye'nin en büyük gençlik ve spor etkinliği olan Türkiye MotoFest, 30 Ağustos Çarşamba gününden itibaren başlayacak ve 3 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. Festival süresince toplam 11 farklı konser gerçekleştirilecek. Aynı zamanda festival boyunca çeşitli markaların etkinlikleri ve spor faaliyetleri düzenlenecek. Toplam beş gün boyunca sürecek olan etkinlikler, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelen motosiklet tutkunlarını aynı çatı altında buluşturacak. Festivalin diğer günlerinde ünlü sanatçılar sahne alarak izleyicilere müziğin tadını çıkarma fırsatı sunacak.

Türkiye MotoFest'in geniş kapsamlı programı ise şu şekilde olacak:

- 30 Ağustos 2023 Çarşamba: Can Gox - Işın Karaca
- 31 Ağustos 2023 Perşembe: Güliz Ayla - Oğuzhan Koç
- 1 Eylül 2023 Cuma: Göknur - Gülden Karaböcek - Ferhat Göçer
- 2 Eylül 2023 Cumartesi: Öykü Gürman - Demet Akalın
- 3 Eylül 2023 Pazar: Zara - Emircan İğrek