Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı ve Dağhan karakterine hayat verdiği dizi "Gaddar" dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Ulusoy'a Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Neslihan Yeldan gibi isimlerin eşlik ettiği dizinin 6. bölümü dün akşam yayınlandı.

HERKESİ ÜZÜNTÜYE BOĞMUŞTU

Yayınlanan son bölümde, Türkiye'yi derinden sarsan ve üzüntüye boğan taksici cinayeti işlendi. Geçtiğimiz ay İzmir'de Oğuz Erge isimli bir taksici, üşümesin diye taksisine aldığı şahıs tarafından öldürülmüştü. Olay anına ait kamera görüntüleri ise ortaya çıkmıştı. 

işçi haber-gaddar dizi

DİZİDEKİ SAHNE İZLEYİCİLERİ ETKİLEMEYİ BAŞARDI

Yaşanan üzücü olay Hürer Ebeolu'nun kaleme aldığı Gaddar dizisine konu oldu. Dizide Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği "Gaddar" lakaplı Dağhan karakteri 2 çocuk babası taksici Rüstem Ayaz’ı acımasızca öldüren katili yakalayıp camdan attı. Daha sonra da katilin cesedini taksicini babasının oturduğu sokağa astı. Bu durum Gaddar’ı taksiciler arasında da bir kahramana dönüştürdü. İzleyicilerin tüyleri diken diken eden bu sahne adeta gündem haline geldi.

Editör: Gizem Külcü