Can Tanrıyar gözaltına alındı. Son günlerde "Delilerin Delisi" olarak bilinen Muhammed Yakut'un açıklamaları sonrasında tekrar gündeme gelen Cn Tanrıyar hakkındaki gelişmeyi Gazeteci Uğur Dündar duyurdu.

Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Uçankuş haber sitesi ve televizyonu sahibi Can Tanrıyar biraz önce İstanbul Emniyeti Organize Şube ekiplerince gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.

Dündar, bu paylaşımından sonraki yeni paylaşımında ise "Yurt dışından YouTube yayını yapan Muhammed Yakut adlı kişi, Can Tanrıyar'ın eski ortağı Metin Güneş hakkında iddialarda bulunmuştu. Tanrıyar'ın,Metin Güneş'in kendisiyle ilgili olarak savcılığa yaptığı "tehdit-şantaj" konulu suç duyurusu nedeniyle gözaltına alındığı öne sürüldü." ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı AK Partili Rıdvan Fadıloğlu, belediyeyi borçsuz devretti Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı AK Partili Rıdvan Fadıloğlu, belediyeyi borçsuz devretti

BARIŞ YARKADAŞ GÖZALTI GEREKÇESİNİ DUYURDU

Tanrıyar'ın gözaltına alınma gerekçesini ise gazeteci Barış Yarkadaş duyurdu. Yarkadaş, sosyal medya hesabi üzerinden şu ifadeleri kullandı:

“Can Tanrıyar’a yönelik suçlamalar ağır: “Yağmaya teşebbüs, suç örgütü kurmak ve yönetmek, iftira…” İlginç bir soruşturma süreci olacak gibi görünüyor…”