Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mehmetçiğin Filistin'e gitmesini isteyen Cübbeli Ahmet'e sert çıktı. İsrail-Filsitin savaşı'nın 13. gününü geride bırakırken Hamas'ın İsrail'i bombalamasının ardından İsrail Gazze'ye savaş ilan etmişti. 

Saldırılarda çok fazla sayıda sivilin ölmesinin ardından, bütün dünya ülkelerini tepki göstererek Filistin'in yanında saflarını almıştı.

İsrail'in Gazze Şeridi’ndeki El-Ehli Baptist Hastanesi’ne saldırı düzenlemesinden sonra, birçok ülkede İsrail'i protesto ederek, konsoloslukların önünde tepki gösterdi. İstanbul ve Ankara'da da halk sokağa çıktı ve İsrail'e tepki gösterdi. Protestolar sırasında 'Mehmetçik Kudüs'e' sloganları atıldı. Türk askerinin Filistin'e gitmesinidestekleyenlerden biri deCübbeli Ahmet oldu. Ümit Özdağ, Cübbeli Ahmet'in sözlerine sert çıkıştı.

İsrail, Gazze Şeridi’ndeki El-Ehli Baptist Hastanesi’ne hava saldırısı düzenleyerek 500 den fazla sivilin ölmesine sebep olmuştu. Çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan hastane saldırısında edinilen bilgilere göre 800 kişi hayatını kaybetti.

Katil İsrail'in saldırılarının ardından Başta türkiye olmak üzere bütün dünya ülkeleri tepki gösterdi.

Protestolar sırasında "Mehmetçik Kudüs'e" sloganları atıldı ve bu slogan da büyük tartışmalara yol açtı. Türk askerinin Filistin'e gitmesini savunanlardan biri de Cübbeli Ahmet oldu.

Ahmet, Ümit Özdağ'ın "Artık Arap çöllerinde Mehmetçiğin dökeceği kan yok" sözleri üzerinden "Herkes bilsin ki bu savaş Gazze'de bitmeyecek, Mescid-i Aksâ'da durmayacak, 20 küsûr vilâyetimizin de içinde bulunduğu "Vaad edilmiş Topraklar" projesini gerçekleştirinceye kadar Yahûdî ve arkasındaki küffâr durmayacak." dedi.

Antalya'da 8 milyon 860 bin makaron ele geçirildi Antalya'da 8 milyon 860 bin makaron ele geçirildi

ÜMİT ÖZDAĞ CÜBBELİ AHMET'E SEERT ÇIKTI!

Yaptığı paylaşımlarla sosyal medya da gündem olan Ümit Özdağ, Cübbeli Ahmet'e sert çıktı. Özdağ şu cümleleri kaydetti:

 "Türk askerinin kanının bir daha Arap çölleri için dökülmeyeceğimi söyleyen Trablusgarp’ta,, Filistin’de, Suriye’de savaşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Atatürk ve Türk askeri cephede savaşırken siz medrese mensupları “din adamı askere gitmez” masalı ile fiilen asker kaçağı durumundaydınız." dedi.