Zafer Partisinden yapılan açıklamada, Ümit Özdağ'ın, yarın saat 11.00'de parti genel merkezinde düzenleyeceği basın toplantısında, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna ilişkin partisinin kararını açıklayacağı belirtildi.

Selçuk Bayraktar, Baykar'da İBB Başkan adayı Murat Kurum’u ağırladı Selçuk Bayraktar, Baykar'da İBB Başkan adayı Murat Kurum’u ağırladı

SİNAN OĞAN BUGÜN AÇIKLIYOR

Konuya ilişkin açıklama yapan Sinan Oğan da "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00'da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız. Kararımızı herhangi bir saikle değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarının önemli olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler ile değil, ilkeler bazında baktığımızın da bilinmesini isteriz." ifadelerini kullanarak paylaşımda bulunmuştu.