Türk tiyatrosunun başarılı oyuncularından, "Kara Melek", "Kadın İsterse", "Kurtlar Vadisi", "Küçük Hanımefendi" ve "Yağmurdan Kaçarken" gibi dizilerde rol alan Kazım Akşar, 69 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Usta oyuncunun kesin ölüm nedeni bilinmezken acı haberin ardından üzüntüsünü paylaşan Melek Baykal, "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti" ifadelerine yer verdi. 

Akşar'ın acı haberini aldıktan sonra Instagram hesabından paylaşım yaparak üzüntüsünü dile getiren oyuncu Melek Baykal, "Ah ki ne ah... Kazım Akşar niye be canım. Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah. Çok üzgünüm, okul arkadaşım meslektaşım dostum. Nurlarda uyu. Mekanın cennet olsun. Tiyatro camiasının başı sağ olsun" dedi.

Survivor İtalya'da süpriz isim! “Bir Zamanlar Çukurova”da oynamıştı Survivor İtalya'da süpriz isim! “Bir Zamanlar Çukurova”da oynamıştı

Usta oyuncu Kazım Akşar yaşamını yitirdi

KAZIM AKŞAR KİMDİR?

23 Ağustos 1953 tarihinde Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde dünyaya gelen Kazım Akşar, 1970 yılında radyoda Çocuk Saati programına girdi. Radyoda, Arkası Yarın, Mikrofonda Tiyatro'da, oyuncu ve yönetmen olarak yer alan Akşar, 1978 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro yüksek bölümünden mezun oldu. 1979 yılında Devlet Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmalara başladı.