Ülke içinde ve dışında sözleşmeli oalrak çalışan uzman çavuşlar, görev süreleri dolduğunda işsiz kalmalarından mütevellit artık bu duruma bir çözüm istiyor. Hiçbir can güvenliklerinin olmaması ve kadroya dahil edilmediklerinden dolayı aileleri çocuklarının gelecekleri konusunda endişeleniyor. Görev yaptıkları yerlerde can güvenliklerinin yok denecek kadar az olması ve vatan görevinin sözleşmesi olmaz düşünesiyle Tvitter X'dan çok sayıda etkileşim alan uzman çavuşlar yerel seçimlere kadar çözülmesini talep ediyorlar.

Yılalrdır farklı illerde ve sözleşmesiz oalrak çalışan uzman çavuşlar kadro güvencesi altında çalışmak istiyorlar.Her seçim döneminde seslerini daha fazla duyurmaya çalışan mehmetçikler sosyal medya platformlarını da aktif olarak kullanıyorlar.

Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruplara müdahale! Çok sayıda gözaltı var... Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruplara müdahale! Çok sayıda gözaltı var...

Dolar sahipleri dikkat: Merkez Bankası'nın faiz kararı 1 hafta önceden duyuruldu! Dolar sahipleri dikkat: Merkez Bankası'nın faiz kararı 1 hafta önceden duyuruldu!

Partiler kadro konusunda açıklama yapmalarına rağmen henüz bu konuda somut adımlar atılamadığından durum neticeleşmiş durumda değil. 2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesinde de hegün istekelrini gündeme getirmeye devam ediyorlar.

UZMAN ÇAVUŞLARA KADRO VERİLECEK Mİ?

Özlük hakalrında iyileştirme isteyen uzman çavuşlara iyileştirme ne zaman gelecek?

Geçtiğimiz günlerde Meclis’e sunulan kanun teklifiyle, TSK personeli ve yakınlarının özlük haklarında iyileştirme yapılması gündeme gelmişti. Yeni düzenlemeyle TSK personelinin maaş ve emekli aylıklarında iyileştirme yapılacak.