Yabani dizisi, Salı akşamları reyting yarışında iddialı bir performans gösteriyor. Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın paylaştığı dizinin ikinci bölümü, tüm kategorilerde zirveye yerleşti. Dizinin ilk bölümü, yeni sezona alışma sürecinde daha düşük oranlar almıştı, ancak ikinci bölümde izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Yabani dizisi, Salı akşamları ekranlarda dengeleri değiştirecek gibi görünüyor.

Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi

Yabani ABC1 gruplarında 4’lü reytingler yakaladı

Yabani dizisi, duygu dolu ikinci bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizi, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 4’lü reytingler yakalayarak günün ikinci sırasında yer aldı. Aynı akşam Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinin yeni bölümleri de yayınlandı ancak Yabani dizisi onları geride bırakarak en yüksek oranlara ulaştı.

Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinin ise geçen sezonki performanslarının altında kaldıkları görüldü.

Yabani Dizi Oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler: Aşkın Şenol, Selim Can Yalçın, Dolunay Soysert, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Ramiz Mullamusa, Simay Barlas, Osman Alkaş, Güray Görkem, Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Halit Özgür Sarı, Birgül Ulusoy, Sezer Arıçay, Yurdaer Okur, Ayşegül Ünsal, Rojbin Erden, Bertan Asllani ve Seray Özkan.

Yabani dizisi konusu

"Yabani" adlı dizi, köklü bir aileden gelen, ancak sokaklara düşen bir çocuğun yaşadığı dram dolu hikayeyi anlatıyor. Hayatının zorluklarına rağmen, bu çocuk her zaman yaşam sevincini korumuş ve yıllar sonra evine geri döner. Şimdi, kendisini yeniden inşa etmeye ve hayatın çelişkilerine alışmaya çalışıyor.