Pazar akşamları ekrana gelen Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın 78.bölümü yılbaşı akşamına denk geldi. Her sene olduğu gibi bu sene de birçok kanal 31 Aralık 2023 yılbaşı gecesinde eğlence programlarını yayın akışına dahil etti.

Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yargı dizisi nerede  çekiliyor? - Yaşam Haberleri

Yargı yılbaşında yayınlanacak mı?

Bu akşam ekrana gelmesi beklenen Yargı dizisi için kanaldan ve yapımcıdan açıklama geldi.

Açıklamaya göre yılbaşı akşamı Yargı dizisi yayınlanmayacak. 

Yargı dizisi 3. sezonda da devam edecek mi? Bakın bu soruya senarist ne  yanıt verdi?

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde! Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde!

31 Aralık 2023 akşamı Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programı ekrana gelecek.

Son bölümde neler olmuştu?

Ceylin ve Ilgaz'ı, davada hiç beklemedikleri ölümler karşılamıştır. Ayrı ayrı çıktıkları yollardan karşılarına organize bir kötülük şebekesi çıkmıştır.

Osman ve Çınar'ı ise zor günler beklemektedir. Önce Merdan, sonra da Ceylin'in dahil olmasıyla birlikte her şey ortaya serilmek zorunda kalacaktır. 

Kadir'e uzanan Seçil davasında hamle sırası bu kez Kadir'dedir. Kadir bağlantılarını devreye sokup kendisini ve yaptıklarını aklayabilecek midir?

Yargı 68. Bölüm Özeti - Yargı - Özetler

Örgütü çökertmek için zorlu sınavlardan geçen Ilgaz, herkese hak ettiği sonu verebilecek midir? Yılbaşı bölümü olmasa da önümüzdeki haftalarda Yargı, kaldığı yerden izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Editör: Zeynep Peksoy