Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, bu akşam yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak. Başrolletini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizide fragmanlar, bekleyenleri heyecanlandırdı.

Yeni savcı İclal, Ilgaz'ın dedesi Merdan'ı gözaltına alıyor!

Yeni savcı İclal, Merdan'ı Cellat Kadir'i öldürmek şüphesiyle gözaltına aldırır. Başta Ilgaz olmak üzere herkes şaşkındır. Merdan, sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğünde avukatlığını Ceylin üstlenir. Ilgaz ise, geçmişten tanıdığı İclal'i görmenin huzursuzluğunu yaşamaktadır. Bu durum, Ceylin ile yokuş aşağıya giden ilişkilerinde bir sorun teşkil edecek mi?

Ceylin, Ilgaz'ın kendisini kıskandığını fark ediyor. Ceylin, Ilgaz'a kendisini kıskanıp kıskanmadığını soruyor. Ilgaz ise Ceylin'i kıskandığını söylüyor. Ilgaz'ın söyledikleri Ceylin'in daha da hoşuna gidiyor. 

Kadir’in ölümünün arkasındaki sır perdesi aralanmak üzeredir. İclal savcının şüpheli olarak gördüğü ve operasyon emri verdiği ilk isim herkesi şoke edecektir. Gerçeği bir an önce gözler önüne sermek isteyen Ceylin, tehlikeli yollar seçerek kendisini ve Yekta’yı zor bir durum içerisinde bırakacaktır.

Hiç istemediği bir durum ile baş başa kalan Çınar, dernektekilerin karşı istekleri ile yüz yüze kalır. Olaylar kendisinden çıkıp hızla etrafına da sıçramak üzeredir. Öte yandan Yiğit’in ailesindeki ilişkiler ağı bir bir ortaya saçılırken, gizli bir tanığın bulunuşu davada beklenmedik bir etki yaratacaktır.

Ceylin ve Ilgaz’ın her türlü zor şart ve durum içerisinden daha da sağlamlaşarak çıkan ilişkileri bambaşka bir dönemecin arifesindedir. Tamiri mümkün yaralar, kabuk tutmuş olanlar ile sınanmaktadır habire... Birbirlerini her güçlükte iyi edebileceklerken kaderleri onlara hiç beklemedikleri sınavlar hazırlamaktadır.

'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor

Yargı heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de!