Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi! Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi!

Pazar akşamlarının en heyecanlı anları, ekranlara kilitlenen milyonlarca izleyiciyi ekran başına çeken Yargı ve Teşkilat dizileri arasındaki rekabetle daha da kızışıyor.

İki dizi, izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatırken, reyting sıralamalarında hangisinin zirveye çıktığı merak konusu haline geldi.

Geçtiğimiz Pazar akşamı, Türkiye'nin sevilen iki dizisi arasındaki rekabet nefes kesti. Yargı ve Teşkilat dizileri, izleyicileri ekran başına kilitleyerek adeta bir reyting savaşına girişti. İki dizi de kendi izleyici kitlesini sürükleyici senaryosu ve etkileyici performanslarıyla kendine çekmeyi başardı.

İki dizi arasındaki kıyasıya rekabette, bu hafta Total'de Yargı dizisi bir adım öne geçerek zirveye oturdu. 

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI

Teşkilat ve Yargı izleyicilerden büyük beğeni toplarken, bu başarısıyla Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Yargı'da Ceylin farkında olmadan aradıkları katille burun buruna gelerek Mercan’ın da hiç istemeden olayın ortasında kalmasına neden oluyor. 

Tilmen’de olan herkesin silah zoruyla tutulduğu bu duruma son vermek Ilgaz harekete geçmek zorunda kalıyor.

Ilgaz’ın başında olduğu emniyet, tüm birimleriyle, Tilmen Hukuk’u ablukaya almak zorunda kalıyor.

Duygusal faktörlerin de işin içine girdiği bu krizi yönetmek herkes için bir hayli zor oluyor. Son olarak dizinin sevilen karakteri Yekta'nın vurulması herkesi derinden sarsıyor.

Teşkilatta ise Gökhan ortadan kalksa da Ömer bunun bir son olmadığının farkındadır.

Teşkilat 86. bölümde; Gökhan sonunda ortadan kaldırılmıştır.

Ekibin yeni hedefi, şirketin gerçekleştireceği para transferini önleyip aynı zamanda yeni düşmanlarının kimliğini tespit etmektir. Mağlubiyete uğrayan Skarlet destek için en yakınından yardım ister.

Skarlet ise mağlup olmuştur.

Kendisi deşifre olmadan Neslihan’ın hayatına girerken ortağı da Ömer’in açık açık hedefine gelecektir.

Bunun için en yakınına gider. Deşifre olmadan Neslihan'ın hayatına girer.

Eskisinden daha zeki ve daha acımasız olan yeni düşmanlar, karşılarında Ömer Atmaca ve ekibinin olduğunun farkındadırlar.

Düşmanlar eskisine kıyasla daha zeki ve acımasızdır.

Şirketin yeni hücresi kendini her ne kadar saklamaya ve hedef şaşırtmaya çalışsa da Teşkilat onları bulacaktır.

Şirketin yeni hücresi ise saklamaya çalışmaktadırlar.