Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde olduğu, Sema Ergenekon'un senaristliğini üstlendiği dizide yeni sezon bambaşka gelişmelerle ve zaman atlamasıyla başlarken sosyal medyada gündem oldu.

Önceki sezonun son bölümünde Ilgaz'ın öldüğünü düşündüğümüz sırada yaşadığını öğrenmiştik ve son sahnede Ilgaz ile Ceylin kavuşmuştu.

Yeni sezon ise 5 yıl zaman atlamasıyla başladı. Yine bir cinayetle başlayan bölümün konuğu şarkıcı Funda Arar oldu. Geçen zamanın ardından Ilgaz'la Ceylin'in bir kızı olduğunu ve boşandıklarını görüyoruz.

İlk sahnede cinayet mahaline gelen Ceylin geçen 5 yılda savcı olmuş ve Ilgaz'la tekrar yolları bir dosyada kesişiyor. Eren komiserin kızı Tuğçe ise polisliğe adım atmış ve babasına yardım ediyor.

Neden boşandılar, neden düşman gibiler diye düşünürken geçmişe dair sahneler ara ara flashbacklerle gösteriliyor. 

Parla ve Çınar nişanlanırken, Eren'in hayatına yeni birinin girdiğini izliyoruz.

Yeni sezonda yeni oyuncu kadrosu

Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türay, Müge Bayraoğlu Payaslıoğlu, Çağla Demir ve Alican Altun gibi birbirinden yetenekli isimler dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Uyuşturucu aldığı ortaya çıkmıştı: Mahkemeden 'Feyza Civelek' kararı Uyuşturucu aldığı ortaya çıkmıştı: Mahkemeden 'Feyza Civelek' kararı

Bölüm içinde yaşanan çeşitli olaylar seyircilerin kafasını karıştırırken son sahnede ise esas şok etkisi yaratan gerçek ortaya çıkıyor ve Elif'in aslında Ceylin'le Ilgaz'ın kızı olmadığını, Aylin'in çocuğu olduğunu öğreniyoruz.

Yeni bölümde neler olacak?

Dizinin hayranları heyecanla sonraki bölümde ne olacağını beklerken yeni bölümdeCeylin'in kızı Mercan'ın kaçırılma hikayesini ve yeni cinayetin yavaş yavaş çözümlenmesini izleyeceğiz gibi görünüyor.