Sosyal medya paylaşımında bulunan Bakan Yerlikaya,  "Narkoçelik-15" operasyonları kapsamında 363 şüphelinin yakalandığını, 217 kilogram uyuşturucu maddenin ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini duyurdu.

Yurdun dört bir yanında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu! Yurdun dört bir yanında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu!

Operasyonlara dair ayrıntıları paylaşan Bakan Yerlikaya, paylaşımında Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde Erzincan, İstanbul, Balıkesir, İzmir, Şanlıurfa, Ankara, Mersin, Osmaniye, Adana, Samsun, Kocaeli, Konya, Malatya, Bursa, Denizli, Muğla, Kilis, Gaziantep, Van, Bitlis, Adıyaman, Antalya, Afyonkarahisar, Amasya, Düzce, Batman, Eskişehir, Kastamonu, Kayseri, Niğde, Kırşehir, Bilecik, Çorum, Kırklareli, Elazığ, Gümüşhane, Karaman, Kırıkkale, Diyarbakır, Trabzon, Bingöl, Artvin, Çanakkale, Erzurum, Hatay, Isparta, Mardin, Tekirdağ, Aksaray, Nevşehir, Yozgat ve Aydın'da operasyonlar düzenlendiğini açıkladı.

Operasyonlarda 936 ekip, 2 bin 340 personel, 9 hava aracı ve 38 narkotik dedektör köpeği görev aldı. 

Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecek. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar."

Kaynak: AA