Birbirinden şaşırtıcı pozlarıyla sevenlerine sosyal medyadan öpücükler gönderen Yıldız Tilbe, Çeşme’yi çok sevdiğini dillendirdi ve aynı zamanda “Bitmeyen yorgunluk icat etmişler.” dedi.

Sıkça sözlerinden söz ettiren, tepki toplayan ve gönüllerde taht kuran sanatçının gelecek günlerde de birçok konseri var…

Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Türkiye'den de 5 isim var Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Türkiye'den de 5 isim var

YILDIZ TİLBE KİMDİR?

Yıldız Tilbe, Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. 16 Temmuz 1966 tarihinde İzmir, Türkiye'de doğdu. Müziğe olan yeteneği ve ilgisi küçük yaşlarda başladı ve 1980'lerin sonlarında sahne almaya başladı. Kısa sürede kendine özgü tarzı ve güçlü sesiyle dikkat çekti.

1990'ların ortalarından itibaren Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olarak kabul edilen Yıldız Tilbe, birçok hit şarkıya imza attı. Söz yazarlığı yetenekleri ile de tanınan Tilbe, hem kendi şarkılarını seslendirdi hem de diğer sanatçılar için şarkılar yazdı.

Cem Özer'in "Laf Laf Açıyor" programında solistlik yaparak kendini tanıtan Türk müziğinin güçlü seslerinden Yıldız Tilbe, 1994 yılı Haziran ayında Aydın Oskay'la anlaşarak 'Delikanlım' isimli şarkısı ve aynı ismi taşıyan albümünü piyasaya sürerek ününe ün kattı.