Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanarak paylaşımlarıyla da çok konuşan Şarkıcı Yıldız Tilbe, son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Tilbe yaptığı paylaşımda dünyada yer çekimi olmadığını söyleyerek bunu ispatlamak için kendince sebepleri sundu.

"BENCE YER ÇEKİMİ DİYE BİR ŞEY YOK"

Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Tilbe, "Bence yer çekimi diye bir şey yok, olsaydı hiç kimse ve hiçbir şey yeryüzünde duramazdı, yerin dibine geçerdi" dedi.

Yıldız Tilbe, "Her şey, güneş nasıl havada duruyorsa, gezegenler nasıl yerinde dönüp, duruyorsa, bizde öyle duruyoruz. Yerçekimi nasıl olsun, yer niye çeksin, çekse böyle mi olur?" ifadelerini de kullandı.

UÇAN HAYVANLARI ÖRNEK GÖSTERDİ

Tilbe, fikrini ispatlamak için uçan hayvanları da örnek göstererek, "Uçan hayvanlar yer çekiminin olmadığını ispatlamaya yeter benim için" dedi.

Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu

Yıldız Tilbe, yer çekiminin değil ancak itim gücünün olduğunu iddia ederek paylaştığı tweetinde ise "Her şey birbirini gayet itiyor bence, bir çekim değil de itim gücü var. Bence yer de bizi itiyor, gök de. Farkında değiliz, yoksa yürüyemezdik. Kuşlar, uçaklar uçmazdı" ifadelerine yer verdi.