Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünde saat 18.00 sularında meydana geldi. Bir kişinin, doktor M.S.D. ve güvenlik görevlisi T.Ö'yü darbettiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Acil servis kapısı önündeki şeridi geçmek isteyen M.K., güvenl,k görevlisinin uyarısı üzerine beklemesi gerektiğini söyledi. Güvenlik görevlisi ile M.K. arasında hararetl, tartışma çıktı.

Tartışma esnasında  M.K.'nin güvenlik görevlisine tokat attığı, olaya müdahale etmek isteyen acil serviste görevli doktor M.S.D'yi de darbettiği belirtildi. Olayın ardından M.K. gözaltına alındı.

İstanbul 2 Nolu Bölge Başkanı Erdem Dinç, saldırıya uğrayan çalışanı ziyarette bulundu. 

Yaşadığı korku dolu anları İşçi Haber'e anlatan sağlık çalışanı, yapılan haksızlık karşısında adaletin yerini bulmasını istiyor. 

"Sağlıkçının adı yok, diploması var!" "Sağlıkçının adı yok, diploması var!"

İşçi Habere verilen röportaja göre,

İddialara göre güvenlik görevlisi acil yeşil alanda görevliyken dışarıda bulunan birkaç hasta huzursuzluk çıkarttı. İçeride bulunan bir hastanın eşi ise kapıları zorlayarak içeriye girmeye çalıştığı ifade edildi. Bunun üzerine hastanın eşi güvenlik görevlisine saldırdı. Alınan bilgilere göre güvenlik görevlisinin burun kemiklerinde kırık oluştu. Görevlinin durumunun ciddi olduğu beyin cerrahide gözlem altında olduğu iddia edildi.