Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti! Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, daha önce astral seyahatle uzaya gittiğini iddia ederek gündem olmuştu. Baltalimanı'nda gerçekleşen bir etkinliğe katılan Yusuf Güney, kariyeriyle ilgili aldığı yeni kararını açıkladı.

"Bir sene daha popüler müzikle karşınızda olacağım"

Orada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı,"Pandemi sürecinden başlayarak yaklaşık üç yıl sahnelerde yoktum. Sahnelere ara vermemin sebepleri vardı. 15 yıldır sektördeyim, bazen dinlenmen gerekiyor. Dönemsel bıkkınlığım oldu." dedi.

Popüler müziği artık bırakacağını duyuran ünlü isim, "41 yaşıma geldiğimde popüler müziği bırakacağım. Çok farklı ve özel bir müzik yapacağım. Osmanlı'da müzikle şifa verme vardı ama artık kullanılmıyor. Bunun üzerine gideceğim. Hayvanlar bile müzikle sakinleştiriliyor. Müziğin gücü inanılmaz. Bir sene daha popüler müzikle karşınızda olacağım ama sonrası dediğim gibi olacak" ifadelerini kullandı.

"Bunlar daha başlangıç"

Geçtiğimiz aylarda çokça konuşulan "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor" sözlerinin hatırlatılması üzerine 39 yaşındaki şarkıcı, "Ben alim ya da derviş değilim. Bu durum ruhsal bir deneyim ve ispatlayamazsın. Dalgaya alınacak bir durum değil. Eleştirilerin yanında destek ve tebrikler de oldu. 2023 yılında neler olduğunu gördünüz. Bunlar daha başlangıç. İnsanlarla bu durumumu paylaşmak istedim ama erken davranmışım, onu anlamış bulundum" cevabını verdi.