Pazartesi günü ay kova burcunda ilerliyor olacak. Yeni başlangıçlar yapmak iş girişimlerinde bulunmak için çok uygun bir gündeyiz. İş başvurusunda bulunmak, yeni bir eğitime başlamak, iletişim kurmak ve talepleri dile getirmek için bugünü kullanabiliriz.

23-29 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu 23-29 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu

Salı günü özellikle öğleden sonraki saatlerde gergin bir enerji mevcut. İkili ilişkilere dikkat etmeliyiz. Güzellik, estetik, kişisel bakım, alışverişler içinde bugünü es geçmeliyiz. 15:37 de ay boşluğa giriyor. Önemli işlerimizi bu saatten sonraya bırakmasak çok daha uygun olur.

Çarşamba gününde ay balık burcunda devam ediyor. Manevi bir gün ama satürnün etkisi kendimizi biraz daralmış hissetmemize de sebep olabilir. Öğleden sonra daha rahat bir enerji akışı var. Önem verdiğimiz işleri bu saat dilimine bırakabiliriz.

Perşembe gününde ay balık burcunda ilerliyor olacak. Özellikle sabah saatlerinde söylemlerimize dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz. Öğleden sonra görüşmeler ve başvurular açısından çok daha uygun gözüküyor.

Cuma günü ay koç burcunda ilerliyor. Haftasonuna doğru enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Bugün enerjimiz yüksek olacak. Spor aktiviteleri ve yürüyüşler açısından değerlendirebiliriz. Kişisel bakım, estetik ve alışveriş gibi konular açısında uygun bir günde değiliz. Saat 12:57'de koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor.

Haftasonunda dolunayında etkisiyle rüyalarımızda artışlar olabilir. Yine migren ve baş ağrısı gibi şikayetlerde bulunabiliriz. Cumartesi günü kazalara ve sakarlıklara dikkat etmeliyiz.

Pazar günü ise boğa burcuna geçen ay, güven ortamlarında kalmamız gerektiğine vurgu yapıyor.