ABD'nın Dışişleri Bakanlığı'ndan istifa: İsrail'in neden olduğu katliamları mümkün kılan bir yönetime hizmet etmeyeceğim ABD'nın Dışişleri Bakanlığı'ndan istifa: İsrail'in neden olduğu katliamları mümkün kılan bir yönetime hizmet etmeyeceğim

ABD, Washington, Spokane yakınlarındaki Airway Heights'ta yaşayan 28 yaşındaki Aleksander Kurmoyarov ve 33 yaşındaki Mandie Miller, ABD'nin Güney Dakota eyaletinin Mitchell kentinde polis tarafından tutuklandı. Polis, zanlıların dışarıda park edilmiş, içinde küçük kızın cesedini taşıyan bir tabut olan kiralık bir minibüsle bir mülkte bulunduğunu açıkladı.

İFADELERİ UYUŞMADI

Şimdi bir çocuğun ölümünü bildirmemekle suçlanan çiftten Kurmoyarov'un çocuğun 2022 Cadılar Bayramı'ndan biraz önce Airway Heights'ta öldüğünü, Miller'in ise kızının 10 Eylül 2022'de öldüğünü söylemesiyle ifadelerinin uyuşmaması dikkat çekti.

OTOPSİ BEKLENİYOR

8 yaşındaki kızın kimliği açıklanmazken 33 yaşındaki Mandie Miller'in evlatlık kızı olduğu bildirildi. Kurmoyarov, çiftin kızın ölümünü yetkililere söylemek istememesinin nedeninin kendisi ve Miller'ın onunla daha fazla zaman geçirmek istemeleri ve başlarının belaya gireceğinden korkmaları olduğunu ifade etti. Olaya ilişkin araştırmalar devam ederken, otopsi yapılması beklendiği bildirildi.