Kastamonu'da avukatlık yapan Devlethan Yazımcı AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmaya oldukça kalabalık ve lüks bir araç konvoyuyla geldi.

Kastamonu caddelerinde Yazımcı'nın lüks araçlar eşliğinde adaylık başvurusuna gelmesi görenlerde şaşkınlığa neden olurken kimi vatandaşın da tepkisini çekti.

Kocaeli'nde feci yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi Kocaeli'nde feci yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

Kendisi için seçim şarkısı seçen Yazımcı videoda kendisine destek için gelenlere verdiği selam görüntülerini kullandı. 

İşte o başvuru konvoyu:

ERDOĞAN'IN SÖZÜYLE ADAYLIK AÇIKLAMASI

Yazımcı, Instagram adresindeki videolu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Türkiye’nin geleceğini zihni ve bedeni esir edilmiş mankurtlara değil, ancak fikri hür vicdanı hür irfanı hür ufku açık gençlere emanet edebiliriz' söylemine kulak vererek Kastamonu’nun genç bir evladı olarak;doğup büyüdüğüm, havasını soluduğum ,ekmeğini yiyip suyunu içtiğim,sokaklarında koştuğum, çocukluğum ,gençliğim yani her şeyim kadim şehir Kastamonumuzun bir evladı olarak, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında ülkemizin kader seçiminde,Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu kutlu davanın bir neferi olmak üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olacak seçimlerde milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Vermiş olduğum bu karar başta ülkemize,milletimize şehrimize ve AK davamıza hayırlı olsun."