Bilindiği üzere Tuzak dizisinin reytingleri hep bir sorun olmuştuştu. Tuzak çok iyi reytingler alamasa bile sezon sonuna kadar hikayenin devam edeceğine yönelik beklentiler artmaya devam etti. TV8 yönetimi ve özellikle de kanalın sahibi Acun Ilıcalı’nın desteği ile dizi yoluna devam edebiliyor!

İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Merakla beklenen o oyuncu kim? İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Merakla beklenen o oyuncu kim?

Oyuncu, son dönemin en popüler erkek oyuncuları arasında da yurt içinde ve yurt dışında ilk sırada yer almakta! Hercai ile kazandığı büyük hayran kitlesi, genişleyerek uluslararası arenada milyonlara ulaştı. Akınözü’nün yer aldığı diziler, yurt dışında büyük rağbet gördüğünden yurt dışı satışların artması giderek daha çok sosyal medyada konuşuluyor ve kendisiyle ilgili yorumlar da ön plana çıkıyor. 

Akın Akınözü kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Evli mi?

Sezon sonuna kadar da dizinin yayında kalması bekleniyor ve 26. bölümde hikayenin final yapacağına yönelik bazı iddialar da basına yansımıştı. tv8’in diziyi yayında tutma kararlılığı dizi hayranlarının takdirini kazanan gelişmeler oldu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın da bizzat sosyal medya üzerinden Tuzak dizisinin devam edeceğini açıklamış olması birçok izleyiciyi rahatlatan bir etki yaptı. Hem Akın akınözü hayranlarını hem de Tuzak dizisini merakla takip edenler bu gelişmeden memnun oldu.