Haziran ayı için toplantı gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündeminde ÜRGEV ve İlim Yayma Cemiyeti’ne 49 yıllığına verilen ücretsiz yurtlar vardı. 

Yapılan oylamada öğrenci yurtlarının TÜRGEV ve İlim Yayma Cemiyeti’ne 49 yıllığına bedelsiz irtifak hakkı tesisiyle ilgili tüm işlemler oy çokluğuyla iptal edildi. Bu kararla her iki yurt binaları yeniden Büyükşehir Belediyesinin kullanımına geçmiş oldu.

Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında 314’üncü gün: Çarpıcı detaylar gündemde Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında 314’üncü gün: Çarpıcı detaylar gündemde

Oylamanın ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Muhittin Böcek, Antalya’da Akdeniz Üniversitesi’nin yaklaşık 73 bin öğrencisi olduğuna değinerek, “Eğitim öğretim dönemi başında öğrencilerimiz sıkıntıya düştü. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak hemen 335 kişi kapasiteli bir öğrenci yurdu açma bulma mecburiyeti oldu ve gereğini yaptık. Bu yurtlara ayda 100 bin lira kira ödüyoruz. Sayıştay incelemesinde senin kendi yurt binaların varken, neden bu kirayı ödüyorsun diyor” dedi.