Beşiktaş'ta Ante Rebic için girişimler hızlandı. Suudi Arabistan’dan umduğu teklifi alamayınca siyah-beyazlılara haber gönderen Hırvat sol kanat ve İtalyan ekibiyle pazarlıkların 24 saat içinde bitmesi hedefleniyor.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları dudak uçuklattı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları dudak uçuklattı

Beşiktaş geçtiğimiz günlerde Daniel Amartey ve Jean Onana'yı renklerine bağlayarak transfer orucuna son verdi. Şimdi ise tüm gözler Ante Rebic'e çevrilmiş vaziyette.  Siyah-beyazlılar, Hırvat sol kanat oyuncusu konusunda kısa sürede olumlu ya da olumsuz bir sonuç almayı planlıyor.

YILLIK 2.5 MİYON EURO İSTİYOR

İtalyan ekibiyle hala net bir anlaşmaya varamayan Beşiktaş pazarlıklarına devam ediyor. Milan Hırvat kanat oyuncusunu bonservisiyle beraber 4-5 milyon euro bandında satmayı düşünürken Beşiktaş kendi teklifinde ısrarcı bir rol üstleniyor. Rebic'e gelince yılllık 2.5 mılyon euro talep eden yıldız oyuncu ile de görüşmeler hala sürüyor. Beşiktaş cephesi en kısa zamanda transferi noktalamak istiyor.