Popüler dijital yayın platformu Netflix her ay izleyicisini yeni içeriklerle buluştururken bazı dizi ve filmleri de son kez yayınlıyor. Netflix aralık ayında platforma veda edecek dizi ve filmleri duyurdu. DC evreninin en sevilen kahramanlarından olan Batman filmleri ve çok sevilen Türk yapımı komedi filmleri de Aralık ayında kaldırılacak yapımlar arasında yer alıyor.

Perfume: The Story of a Murderer / Koku Bir Katilin Hikayesi (2006) –  birdunyafilm.co

Koku Bir Katilin Hikayesi (30 Kasım)

Olağanüstü bir koku alma duyusu ile dünyaya gelen Jean-Baptiste, bir kadının esansını yansıtan bir parfüm yaratmak için karanlık yöntemlere başvurur.

Bir Sindirella Hikayesi (30 Kasım)

Kibirli üvey annesi ve zalim üvey kız kardeşlerine rağmen, hevesli bir şarkıcı, yılbaşı ağacı satış yerinde elf olarak işe girer ve kendi Noel mucizesini yaratır.

Keskin Nişancı / American Sniper (2014) – birdunyafilm.co

Keskin Nişancı (30 Kasım)

ABD Donanma Kaplanlarında keskin nişancı olan Chris Kyle, Irak'ta eşi benzeri görülmemiş bir kurban sayısına ulaşırken ailesiyle arasındaki bağlar yavaş yavaş zayıflar.

Cebimdeki Yabancı Konusu Nedir? Cebimdeki Yabancı Filmi Oyuncuları  Kimlerdir?

Bahar dizisinin yeni bölümü yayınlanamıyor! Bahar dizisinin yeni bölümü yayınlanamıyor!

Cebimdeki Yabancı (2 Aralık)

Bir akşam yemeği partisinde yeniden buluşan yedi arkadaş, telefonlarına gelen bildirimleri grupla paylaşmalarını gerektiren bir oyun oynayınca iç dünyaları açığa çıkar.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları - film 2021 - Beyazperde.com

Hababam Sınıfı Kıbrıs'ta: Yaz Oyunları (2 Aralık)

Özel Çamlıca Lisesi öğrencileri Kıbrıs'ta düzenlenen geleneksel liselerarası yaz oyunlarına katılmaya hak kazanır. Okulun sahibi olan Pinti Lütfullah, yarışmaya katılacak öğrencileri fen bölümünden seçmeye karar verir. Hababam Sınıfı, seçilen dört öğrencinin kim olduğunu öğrendiklerinde vakit kaybetmeden bir plan yapar. Kıbrıs'a gidileceği gün, seçilen dört öğrenci yerine uçakta Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs bulunur. Yarışma ile ilgilenmeyen ekibin tek amacı güzel bir tatil geçirebilmektir. Ancak bu yarışma Hababam'ın arkadaşlığın ve birlik olmanın ne demek olduğunu anlamalarını sağlar.

Tatlım Tatlım | BKM Online

Tatlım Tatlım (2 Aralık)

Bir grup insan aynı partide tanışır ve her birinde aşkın benzer evrelerinin yaşandığı dört farklı ilişki kurarlar.

Batman Başlıyor Filmi Konusu Nedir? Batman Başlıyor Oyuncuları Kimlerdir?

Batman Başlıyor (4 Aralık)

Yozlaşmış bir şehir zehirli bir tehdit altındayken Bruce Wayne bir grup suikastçıyla anlaşmazlığa düşer. Artık savaş açması gereken tek şey kendi sorunları değildir.

Kara Şövalye filmi konusu nedir, uyarlama mı, oyuncuları kimler?

Kara Şövalye (4 Aralık)

Batman, Teğmen Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent, tüyler ürpertici makyajıyla Gotham şehrine korku saçan suç dehası Joker'e karşı mücadele eder.

Batman Kara Şövalye Yükseliyor - Sinemalar

Kara Şövalye Yükseliyor (4 Aralık)

Korkunç terörist Bane ile düzenbaz ve hırsız kedi kadın Selina Kyle, milyarder Bruce Wayne'i gözlerden uzak yaşamından çekip alarak ikinci kişiliği Batman'e bürünüp savaşa zorlar.

Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) filmi - Sinemalar.com - Sinemalar.com -

Muhteşem Gatsby (4 Aralık)

Varlıklı ve gizemli Jay Gatsby'ye hayran komşusu Nick Carraway, onun tutkulu aşkına ve yaşadığı trajediye tanık olur.

Av: The Hunt | Netflix

Av (The Hunt) (10 Aralık)

Ayşe namus cinayetine kurban gitmek üzeredir ve yaşamak için kaçmak zorundadır. Şehirde başlayan bu tehlikeli kovalamaca, vahşi doğada hayatta kalma mücadelesine dönüşür.

Zamanda Tutsak Filmi Konusu ve Oyuncuları

Zamanda Tutsak (12 Aralık)

Tatilde ıssız bir sahile gelen aile buranın yaşlanmayı hızlandırdığını ve ömürlerini bir güne indirdiğini görünce dehşete kapılır.

Ağır Romantik filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ağır Romantik  televizyonda! - Televizyon Haberleri

Ağır Romantik (14 Aralık)

Yolları ansızın kesişen Aslı ile Kerem birbirlerine aşık olur. Ancak ailelerinin taban tabana zıt yaşantısı ikilinin ilişkisine engel olacak gibidir.

Twice Upon a Time (2019) | Where to Stream and Watch | Decider

Twice Upon a Time (18 Aralık)

Bir adam yıkıcı bir ayrılıktan aylar sonra gizemli bir paket alır. Geçmişe bir portal açan bu paket, ona eski eşini yeniden kazanması için bir şans verir.

kristen stewart ve mackenzie davis'li happiest season'dan fragman – playtuşu

Happiest Season (21 Aralık)

Abby, Noel buluşmasında evlilik teklifi yapmaya hazırdır. Ancak partneri Harper, ailesinin eşcinsel olduklarından bihaber olduğunu açıklayınca bir sorunla karşı karşıya kalır.

Critipeg: Please Like Me – The Uniter

Please Like Me (21 Aralık)

Kız arkadaşı tarafından terk edilen 20'li yaşlardaki Josh, eşcinsel olduğunu fark eder, bir tanıdığı ile birlikte olur ve intihara meyilli annesi ile aynı eve taşınır.

Watch Sessiz Bir Yer 2 | Netflix

Sessiz Bir Yer (22 Aralık)

Dünyanın geri kalanıyla bağları kesilmiş, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir aile, korkunç yaratıkların dikkatini çekecek herhangi bir ses çıkarmadan korku içinde yaşar.