Ünlü futbolcu Arda Güler geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer oldu. Transferiyle gündeme bomba gibi düşen 18 yaşındaki oyuncu, şimdi de İspanyol basınını salladı.  Güler, transfer olduktan sonra 3 kez sakatlık yaşadı. Arda Güler, sakatlığından dolayı Real Madrid formasıyla 3 maçta sadece 76 dakika oynayabildi. İyileşme sürecinden sonra takıma adapte olmaya başlayan oyuncu, antremanlara gitti. 

İSPANYOL GAZETE ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Milli oyuncu son antremanda attığı golle adeta şoke etti. İspanyol basını Güler'i manşetlerine taşıdı. İspanyolların gözde gazetesi Arda Güler hakkında övgüler yağdırdı. İspanyol gazete,  Arda Güler için "Süper Türk" "Muazzam yetenek" "Ronaldinho golü attı" "Takımın değişilmez ismi olacak" gibi başlıklar attı.

Real Madrid'de Arda Güler'in sakatlandığı açıklandı

Hadise, Torreira ile aşk mı yaşıyor? Gerçeği açıkladı Hadise, Torreira ile aşk mı yaşıyor? Gerçeği açıkladı

ARDA GÜLER KİMDİR?

Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 9 yaşında şehrinin takımı olan Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı. Burada yetenekleriyle ön plana çıkan Güler,  birçok lig maçında top toplayıcılık yaptı ve "ikibuçukluk" lakabını aldı. 20 Şubat 2019'da 150 bin liralık bir bonservis ücreti ve bir miktar sonraki satış payıyla Arda Güler Fenerbahçe'ye transfer oldu. 

Editör: Gizem Külcü