Şunu unutmamak gerekir ki  her şeyden tasarruf edebiliriz ama eğitimden asla edemeyiz. Öğretmenlerimiz, Türkiye'nin hem bugününü hem de geleceğini belirleyecek en etkin ve yetkin kişilerdir. Ancak Türkiye'deki çoğu öğretmen öğrencilerini kavuşamıyor. Yeteri kadar atama yapılmaması bu açığın gitgide artmasına neden oluyor. Her öğretmen insanoğlunun geleceğinin bekçisidir.

Türkiye'de öğretmen açığı yoksa 80 bin küsür ücretli öğretmen neden var? Eğitimin kalitesinin artması yapılacak olan atama sayısına da bağlıdır. Emek veren her öğretmenin emeğinin karşılığını alması gerekir. Atama bekleyen öğretmenlerin tek temennisi 50 bin atamadır.

Öğretmen Atamaları Platformu Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Milletimizin bakanı olarak Sayın Mahmut Özer, atama bekleyen öğretmenler sizinle görüşme talep ediyor.Gittiğiniz her yerde karşınıza çıkıyoruz,attığınız her adımda, her iftarda,programda öğretmenler sesini duyurmaya çalışıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer talebimizi kabul edecek misiniz?" ifadelerine yer veren bir paylaşımda bulundu.

Özgür Özel'den atanmayan öğretmenlere ve mülakat mağdurlarına çağrı: Hepinizi davet ediyorum Özgür Özel'den atanmayan öğretmenlere ve mülakat mağdurlarına çağrı: Hepinizi davet ediyorum

Gözler Bakan Özer'e çevrilmiş durumda...