Survivor'ın sevilen yarışmacısı Ayşe Yüksel, Bi’ Başka YouTube kanalında İrem Erbaş’ın konuğu oldu. Yüksel, konuşmasında Demet Akal'ına karşı yaşadığı hayal kırıklığını anlattı. Bararılı yarışmacı, Akalın ile tanışma hikâyesini anlatarak “Survivor Yasin Obuz, Demet hanımın sunuculuk yaptığı programa konuk olmuştu. Ben de Yasin’in yanına gitmiştim. Henüz Survivor’a katılmamıştım. Kulisle stüdyo arasında ayaküstü tanıştık kendisiyle. “Bu sene SMS’leri buna mı atıyoruz?” dedi. Ben de “Buna mı?” diye kalakaldım. Tanıştıktan sonraki izlenimim iyi olmadı. Sonrasında arkamdan “Yasin ile geldi. Benden SMS istedi” gibi bir söylemde de bulunmuş” şeklinde konuştu.

Nagihan Karadere'nin Survivor ile ilgili açıklamalarına da değinerek "Nagihan'a hak verdiğim bir kısım var. Herkes çok fazla mücadele etti. Nisa kendisi de sakar olduğunu söylüyordu. Vertigo hastalığı varmış. Sürekli düşüyordu. Herkes kendi emeğini görüyor tabii. Onun da verdiği emekler ve kendisini insanlara geçirme şekli farklıydı demek ki. Yorum yapsak ne olacak? Kızın elinden kupayı alıp yeniden oylamaya girecek halimiz yok" dedi.

NİSA'NIN ELİNDEN KUPAYI ALIP YENİDEN OYLAMAYA GİRECEK HALİMİZ YOK!

Nagihan Karadere'nin gösterdiği tepki hakkında ne düşünüyorsun?

Nagihan'a hak verdiğim bir kısım var. Herkes çok fazla mücadele etti. Nisa kendisi de sakar olduğunu söylüyordu. Vertigo hastalığı varmış. Sürekli düşüyordu. Düz dururken de düşebiliyordu. Bir defa "Parkuru ayakta bitirince sana kazandı gözüyle bakılacak artık" demiştim. Herkes kendi emeğini görüyor tabii. Onun da verdiği emekler ve kendisini insanlara geçirme şekli farklıydı demek ki. Bizim işimiz mücadele etmek, parkurda yarışmak. Ama halkın yapacağı şey de sevdiği, ona geçen insana SMS atmak. Demek ki Nisa daha çok sevilmiş. Kabullenmemiz gerekiyor. Ben de "iki sezonda da 3 tane kolye aldım boşa mıydı?" diyebilirim. Ama demiyorum. Her şeye pozitif bakmaya çalışıyorum. Rize'deyken bir anda Survivor'a gittim ve finale kaldım. Dışarıda Survivor'a katılmak, kendini göstermek, belli bir üne kavuşmak isteyen milyonlarca insan var. Onların oturup izlediği mecrada sen yarışıyorsun. Bu bir nimet. Bunun değerini bilmek lazım. Kaçıncı olduğunun değil verilen emeklerin bir önemi var. Survivor'ın hakkını vermek önemli. Nagihan'ın Nisa'nın olmadığı bir Survivor'da da yarışmışlığı var. O dönemde de kazanamamış. Herkesin başarısı takdir edilmeli. Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından korkmaz. Nisa profili belki şampiyonluk kriterlerine uymuyor olabilir. Ama sonuç buydu. Yorum yapsak ne olacak? Kızın elinden kupayı alıp yeniden oylamaya girecek halimiz yok.

DEMET AKALIN İLE TANIŞTIKTAN SONRA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM

Tanışmayı çok istediğin ama tanıştığında hayal kırıklığına uğradığın bir isim oldu mu?

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı

Demet Akalın ile tanışma fırsatımız oldu. Survivor Yasin Obuz, Demet hanımın sunuculuk yaptığı programa konuk olmuştu. Ben de Yasin'in yanına gitmiştim. Henüz Survivor'a katılmamıştım. Kulisle stüdyo arasında ayaküstü tanıştık kendisiyle. "Bu sene SMS'leri buna mı atıyoruz?" dedi. Ben de "Buna mı?" diye kalakaldım. Küçüklüğümden beri şarkılarıyla büyümüş, kendisine saygı duyan bir insandım. Tanıştıktan sonraki izlenimim iyi olmadı. Sonrasında arkamdan "Yasin ile geldi. Benden SMS istedi" gibi bir söylemde de bulunmuş. Ben kimseden SMS istemedim. Ben kendi annemden babamdan para bile isteyemem. Yakıştıramadım. Survivor'a yaptığı yorumları da objektif bulmuyorum. Taraflı yorumları Survivor algısına zarar veriyor. Nagihan'ı söylediğim için de bana karşı negatif söylemleri olmuş. Oyunun kuralı bu. Herkes birbirini söylüyor, söyleyebilir. Oradaki kimse babamın çocuğu değil. Birini söylemem gerekiyordu ve Nagihan'ı söyledim. Nagihan'ı da çok severim. Güçlü bir kadın profili olarak her zaman örnek alınabilecek bir kadın.