MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la beraber seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş merkezli depremlerden olumsuz etkilenen Adıyaman'ı ziyaret etti.

Akşener’den ‘düşman kuvvet olmaktan bıktık’ tepkisi: Oy istiyorum Akşener’den ‘düşman kuvvet olmaktan bıktık’ tepkisi: Oy istiyorum

İşte Bahçeli'nin o konuşması:

"YENİ BİR CUMHURBAŞKANIYLA YOLA DEVAM DİYECEKSİN"

Bahçeli’nin burada yaptığı konuşmada “Mührü vuracaksın. 29 Mayıs İstanbul’un fethinde Türkiye Cumhuriyeti’ne yeni bir Cumhurbaşkanıyla yola devam diyeceksin.” ifadeleri dinleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Seçim sürecinin birinci aşaması 14 Mayıs akşamında gerçekleşmiştir, 2. aşaması 28 Mayıs'ta gerçekleşecektir. İlk aşamada Cumhur İttifakı yüksek bir başarı elde etmiştir. 28 Mayıs ise mührün vurulduğu gün olacaktır. 28 Mayıs'ta iki aday var ama milletimizin gönlündeki aday Erdoğan'dır. Bugüne kadar yapılmış olan hizmetleri sürdürebilmek için 28 Mayıs seçimleri çok daha önem arz eder hale gelmiştir.

Mührü vuracaksın. 29 Mayıs İstanbul’un fethinde Türkiye Cumhuriyeti’ne yeni bir Cumhurbaşkanıyla yola devam diyeceksin."

KILIÇDAROĞLU'NU MU DESTEKLİYOR

Bahçeli'nin "29 Mayıs İstanbul’un fethinde Türkiye Cumhuriyeti’ne yeni bir Cumhurbaşkanıyla yola devam diyeceksin." sözleri sosyal medyanın gündemine düştü.

"Bahçeli Kılıçdaroğlu'nu destekliyor." yorumlarına neden olan konuşma pek çok espriyi de beraberinde getirdi.