Sınavlarımızı ve sorumluluklarımızı anlatan satürn; öğrencisini dersten geçirmeye çalışan disiplinli bir öğretmen gibidir. Yaptığımız hataları önümüze serer, yanlış olan yöntemleri düzeltmemiz için bizleri zorlar. Yapılması gerekeni öğretir ve sorumluluk almamız gereken konularda sorumluluk aldırır.  

13-19 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları 13-19 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları

Balık burcu ise inançlarla ilgilidir. İki buçuk yıl sürecek bu döngüde tüm toplumlarda din adamları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Hürafeliklerin sorgulanacağı, dini kurumlarla ilgili kısıtlamaların olacağı bir süreç bizleri bekliyor. 

Satürn toprağı ve sınırları anlatır balık burcu ise sularla ilgilidir. Bu demek oluyor ki bu süre zarfında ülkeler arasında denizlerle ilgili gerginlikler oluşabilir. Yine bu dönem sulardan kaynaklı sıkıntılar yaşayabiliriz. Kuraklık, sulardan gelebilecek rahatsızlıklar, temiz suya ulaşım, zehirlenme gibi zorluklar mevcut. 

Ülkemiz özelinde baktığımızda ise; dini konularda gündemlerin artması, hukuki alanda değişikler, yüksek eğitimle ilgili düzenlemeler ve hatta kanunlarımızla ilgili dönüşümler yaşayabiliriz. Kanal İstanbul projesi ise bu dönem tekrar gündeme gelebilir. Tabi işin içinde satürn olduğu için tüm bu konularda sınanacağımız bir süreç başlıyor. 

Bireysel olarak baktığımızda satürnün bu seyri bizi inançlarımız konusunda sınayacak. Neyin doğru neyin safsata olduğunun ayrımını yapabiliyor olmamız gerektiğini öğretecek. Hayallerimizi ne kadar somutlaştırabiliyoruz ve ne kadar sorumluluğunu alabiliyoruz, bunu öğreneceğiz. 

Satürn döngülerini tamamlayan 6 Şubat 1991-28 Ocak 1994 arası doğan kişiler artık rahat nefes alabilirler. 29 Ocak 1994 -7 Nisan 1996 arası doğan kuşağın ise hayat sınavları başlıyor. Bu dönemi en iyi şekilde geçirecek olanlar ise hayallerini hayata aktarabilenler olacak.