Bambaşka Biri dizisinin yeni yıldızı Hande Erçel, geçen hafta bazı izleyiciler tarafından oyunculuk performansı eleştirilmişti. Ancak dün akşam ekrana gelen bölümde Erçel, duygusal ve etkileyici sahneleriyle göz doldurdu. Hande Erçel, bu kez hem hayranlarından hem de eleştirmenlerden tam not aldı.

Hande Erçel oyuculuğuyla herkesi büyüledi

Bambaşka Biri dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Burak Deniz, geçen hafta ekranlara gelen ilk bölümle çok konuşulmuştu. Dizide, çift kişilik bozukluğu yaşayan ünlü bir haber spikeri Kenan ile savcı Leyla'nın dramatik aşk hikayesi anlatılıyor. Ancak ilk bölümde Hande Erçel'in oyunculuğu beğenilmeyerek eleştirilere maruz kalmıştı. Birçok izleyici ve ünlü isim, Hande Erçel'in oyunculuk yeteneğinin yetersiz olduğunu ve gelişmediğini dile getirmişti. Fakat dün akşam yayınlanan ikinci bölümde Hande Erçel, kendisine yöneltilen tüm eleştirilere cevap verircesine bir performans sergiledi. Özellikle Kenan'la duygusal bir konuşma yaptığı sahnede Hande Erçel, izleyicileri etkilemeyi başardı ve sosyal medyada övgüler aldı.

Bambaşka Biri Dizi Konusu

Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, genç savcı Leyla ve hırslı gazeteci Kenan'ın hayatlarını değiştirecek bir olaydır. Leyla, adaleti sağlamak için cinayetin arkasındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışırken, Kenan ise bu olayı kariyeri için bir fırsat olarak görür. Ancak ikisi de cinayetin peşinde koşarken, birbirlerine karşı duydukları tutkuyu inkar edemezler. Leyla ve Kenan, çıkar çatışmaları ve ailevi sorunlar yüzünden birlikte olmaları imkansız gibi görünse de, umutsuzca aşklarını yaşamak için mücadele ederler. Bu sırada, cinayetin gizemli perde arkasında, onları bekleyen tehlikelerden habersizdirler. Leyla ve Kenan, hem aşklarını hem de hayatlarını koruyabilecekler mi?

İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı