3 ilde FETÖ operasyonu: 4 şüpheli yakalandı 3 ilde FETÖ operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışan emeklilere  ikramiye müjdesini duyurdu! Peki ne zaman hesaplara yatacak?

Çalışma Bakanı'ndan emekli maaşı açıklaması – TÜED

Başkan Erdoğan'ın imzaladığı karara göre, emeklilere  5'er bin TL ikramiye verilmesi karar onaylandı. Konunun bu hafta içerisinde TBMM'de konuşulması bekleniyor.

EMEKLİ ZAMMINDA YENİ HESAP | 2024 emekli zammı ne kadar olacak? - Son  dakika Haberler haberleri -...

Konu hakkında açıklamalarda bulunan  AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler şu ifadelere yer verdi:

 "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çalışan emeklilere de 5 bin TL verilmesine ilişkin detaylı bir çalışma var. Kapsamı ve detayları çalışma sonrasında ortaya çıkacak." demişti.

Konu Meclis'te konuşulduktan sonra en son Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak.

SON DAKİKA HABERİ | Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı kararlarını açıkladı!  Akbelen'deki provokasyonlara sert tepki - Son Dakika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla geçen ay bir defaya mahsus 5 bin liralık ilave ödeme kararı almıştık. Bununla ilgili kanun teklifimiz meclisimizin onayından geçti ve 10 milyon 430 bin çalışmayan emeklimizin hesabına 5 bin liralık ödemeleri yatırıldı.

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5 BİN TL SON DAKİKA Başkan Erdoğan açıkladı - Son dakika  Haberler haberleri - Fo...

Açıkçası emeklilerimizin bir kısmının dışarıda bırakılması şahsen bizim de içimize sinmeyen, bizim de hakkaniyetli bulmadığımız bir durumdu. Dahası bunun çiftçi ve esnaf emeklilerimizin içinde yer aldığı diğer tüm emeklilerimizde bir gönül kırgınlığına sebep olduğunu üzüntüyle müşahede ettik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! Peş peşe görüşmeler - Güncel  Haberler Milliyet

Pazartesi günkü kabine toplantımızda çalışma ve maliye bakanlarımıza gerekli düzenleme ve düzeltmelerin süratle yapılması talimatını verdim. Bakanlarımız hazırlıklarını bugün itibariyle tamamladılar. İnşallah önümüzdeki hafta ilgili kanun teklifini meclisimize sunacağız" cümlelerine yer vermişti.