Beşiktaş ile Viktoria Plzen arasında oynanan ve 0-0 biten maçtaki davranışları ve tutumu nedeniyle Teknik direktör Valérien İsmael tarafından maçın 84.dakikasında oyundan alınan Serdar Saatçı Hürriyet'ten İsmail Er'e konuştu

Avusturya kampındaki hazırlık maçının 72. dakikasında oyuna girip 84’te çıkarılan Serdar Saatçı, hocası Valérien İsmael'in kararına sinirlenerek soyunma odasına gitti. Maçın ardından kadro dışı bırakılan genç futbolcunun soyunma odasının kapısına tekme attığı iddia edildi.

Beşiktaş Spor Kulübü ise yaşanan bu olayın ardından Twitter hesabından şu açıklamada bulundu: 

“Viktoria Plzen maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır. Serdar yarından (bugün) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimiz’de takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir”.

"BENi 39 DERECE ATEŞLE SAHAYA ÇIKARDILAR"

Serdar Saatçı ise ortaya atılan bu iddialara şu şekilde yanıt verdi: “Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret.”

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti