Zodyak kuşağının en sabırlı burcu olan boğa erkeğinin en belirgin özelikleri nelerdir?

Boğa burcunun en iyi anlaştığı ve anlaşamadığı burçlar...

Boğa burcu erkeği ilk olarak sakin ve ağırbaşlı yapısıyla dikkat çeker. Genellikle orta boylu olan boğa burcu erkekleri kilo sorununa da dikkat etmeleri gerekir. Yavaş hareket ederler ve aceleci davranmaktan çok hoşlanmazlar. Son derece sabırlı olan boğa burcu erkeklerinden çok iyi bir eş ve baba olur. Konfor alanına çok önem verir ve keyfine düşkündürler. Monoton sayılabilecek çoğu işi sıkılmadan yapabilirler. Bir boğa erkeği bazen sakinliğiyle insanları çileden çıkarabilir çünkü bu durum diğer insanlar tarafından vurdumduymazlık olarak algılanabilir. Ama aynı zamanda yatıştıran ve huzur veren bir taraflarıda vardır.

Sabit nitelikte olmasından kaynaklı boğa burcu erkekleride her konuda sabittir. Değişimden çok hoşlanmaz, daha çok rutinleri severler. Garantici bir yapısı vardır. Çoğu boğa burcu erkeği alışkanlıklarından vazgeçmek istemez. Çok fazla iş değişikliği ona göre değildir. Evliliğinide hemen sonlandırmayı düşünmez.

Daha çok evde vakit geçirmeyi seven boğa burcu erkekleri, yemek yemektende çok büyük zevk alırlar. İştahları daima açıktır ve yemek yemek onlar için bir sanattır. Mutfaktada çok başarılıdırlar, çok iyi yemek yaparlar. Bu konuda elleri son derece lezzetlidir. Yüksek standartlarda yaşamayı sevdiği için lüks restoranlarda yenilen akşam yemekleride onları keyiflendirir.

Astrolojinin en rahat ve en keyfine düşkün olan erkekleridir. Evine, ailesine ve özelikle çocuklarına çok düşkündür. Köklerinede çok bağlıdır, aile büyüklerine ve akrabalarına önem verir. Sevdikleriyle birarada konfor alanı içinde olmak onların en değer verdiği durumlardan biridir. 

30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu 30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu

Boğa burcu erkekleri her ne kadar sakin ve uzlaşmacı bir görüntü profili çizselerde bu imajın arkasında patlamaya hazır bir öfke vardır. Aslında kaoslardan pek hoşlanmazlar ve sorun çıkmaması için çabalarlar. Çok fazla sabrederler ve en sonunda bütün öfkelerini sergilerler. Öfkeleri çok nadir ama çok şiddetli olur ve asla geri adım atmazlar. Çok inatçı yapıları vardır ve zaman zamanda küçük bi çocuk gibi küserler.

Sağlam ve kalıcı ilişkiler kuran boğa burcu erkekleri çok iyi birer eş adayıdır. İlişkilerinini güven teması üzerine kurarlar. Güven onlar için çok önemlidir. Sakin, sorunsuz ilişkiler içinde olmayı tercih ederler. Boğa erkekleri ilişkilerinde kararlı ve güçlü olurlar. Partnerine çok önem verir ve ilişkisine yatırım yapar. Sağlam ve güven içinde olduğu ilişkilerinde çok romantik olurlar. Evliliğinde çok sadık olur. Eşi ve çocuklarına karşı çok ilgilidir. Ayrıca eşini çok sahiplenir ve kıskanır. Güvenin yıkıldığı ilişkilerde olmayı tercih etmeyecektir.

İş hayatında genellikle başarılı olurlar. Can sıkıcı işleri kolaylıkla yapabilirler. Sabit ve yön değiştirmeyen özellikleri sayesinde başladıkları işleri mutlaka tamamlarlar. Hedeflediği bir işi azimle sonuna kadar götürür. Sorunlar karşısında sakin ve soğukkanlı davranırlar. Finansal konularda çok yetenekli olan boğa burcu erkekleri bankacılık, finans, muhasebe gibi alanlarda başarılı olurlar.