2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sonunda İstanbul'da düzenlenen törende konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Cuma günü yaptığı açıklamada, "Eğitimin kalitesini yükseltmek, eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için çok yönlü bir mücadele içindeyiz" dedi .

Erdoğan bugün Türkiye'nin son 20 yılda partisinin yönetimine uygun olarak eğitimi her zaman bir öncelik olarak belirlediğini vurguladı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sonunda İstanbul'da düzenlenen törende konuşan Recep Tayyip Erdoğan , "Eğitimin kalitesini yükseltmek, eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için çok yönlü bir mücadele içindeyiz" dedi.

Erdoğan, Türkiye'nin Adalet ve Kalkınma (AK) Partisi hükümetlerinin hazırladığı tüm bütçelerde eğitime her zaman aslan payını ayırdığını kaydetti.

Erdoğan, "81 ilimizde anaokulundan ilkokula, ortaokuldan lise ve üniversiteye kadar çok sayıda eğitim kurumunun açılışını gerçekleştirdik" dedi.

Bu nedenle eğitimi her işin başı olarak görüyoruz. Bu nedenle tüm kaynaklarımızı eğitim için seferber ediyoruz. Eğitime harcanan her kuruşun Türkiye'nin geleceği için yapılmış en büyük yatırım olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Şanlıurfa'da ‘Büyük Filistin Yürüyüşü’: Ya Filistin'i kurtarın ya ümmete yol açın Şanlıurfa'da ‘Büyük Filistin Yürüyüşü’: Ya Filistin'i kurtarın ya ümmete yol açın

Cumhurbaşkanı, "Kız-erkek her çocuğumuzun eğitim görmesini, zengin-fakir her yurttaşın çocuğunun en yüksek kalitede eğitim almasını istiyoruz" dedi.

Bu haberde kaynak ANews'tir.