Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenimahalle Spor Salonu'nda AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan tek tek 9 ilçe belediye başkan adayını da tanıtarak duyurdu. 

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BAŞINI NASIL EZERİZ BUNUN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Konuşmasında ise şu önemli ifadelere yer verdi:

"Son dönemde üzerimize salınan terör örgütlerinin başını nasıl ezeriz bunun mücadelesini veriyoruz. Hedefimiz ülkemizi, bölgesel ve küresel krizlerin çözümünde anahtar ülke yapmak.

Bizim gündemimizde vatandaşımızın canını yakan enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele var. Sadece sorunlara odaklanan değil, şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuna hazırlayacak projelerle yola çıktık. Seçim beyannamemizi adım adım hayata geçireceğiz. 52 gün sonra sandığa giderek gerçek belediyecilik için oy vereceğiz."

"Eskisi, yenisi CHP yönetiminin, ülkenin ve milletin sorunlarına çözüm üretmek gibi derdi yok. Bunlar siyasi kariyer peşinde koşan kifayetsiz muhterislerdir. CHP gibi kapalı kapılar ardında, bölücü örgütün uzantılarıyla demlenmek yerine Cumhur İttifakı olarak sözümüzü doğrudan milletimize söylüyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'affettiği' generallerden ilk açıklamalar geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'affettiği' generallerden ilk açıklamalar geldi

,

Kaynak: Anadolu Ajansı