Afyonkarahisar Belediyesi'nden sığınmacılara yeni karar: Nikah ücret bedeli 10 bin lira oldu Afyonkarahisar Belediyesi'nden sığınmacılara yeni karar: Nikah ücret bedeli 10 bin lira oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, tahıl koridoru anlaşmasında haklı olduğu noktaların bulunduğunu belirtti. Putin'in Ukrayna’dan taşınan tahılın zengin ülkelere ulaştırıldığı eleştirisine karşılık Erdoğan, Putin'i haklı buldu.

Hırvatistan’da konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi bir taraftan Rusya’ya bu yaptırımlar sürerken bunlar karşısında onu yapan ülkelere tahıl sevkiyatının olması sayın Putin’i de rahatsız etmektedir. Bunu aşmak için Semerkant'ta Putin'le bu konuları ele alacağız. Biz de istiyoruz ki Rusya’dan da tahıl sevkiyatı başlasın” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Vladivostok Ekonomik Forumu sırasında yaptığı konuşmada Ukrayna tahılının yardıma muhtaç ülkelere değil de Avrupa’ya teslim edildiğini belirtmişti. Putin, kendi ülkesinin ve dar gelirli ülkelerin “aldatıldığını” iddia ediyor.