İşçi Haber'e ulaşan bir takipçimiz;

''29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 100. yılında genel kapsamlı af ve çek mağdurları, mükerrer suçlar, imar barışı, denklik sorunu, staj ve çırakları mağdurları, ücretli öğrenmenlere kadro vs. sorunların çözülmesi bekleniyor.'' diyerek haklı taleplerini yetkililere duyurmak istiyor. 

Özellikle genel af konusunda uzun süredir beklenti halinde olan mahkum ve mahkum yakınlarını yakından ilgilendiren bir iddia ortaya atılmıştı. Buna göre seçimlerden önce bir genel af çıkacak mı, soruları kafaları fazlasıyla karıştırdı. Seçim sonucunu riske atmak istemeyen iktidarın konuyla ilgili hazırlık yaptığı öne sürüldü. Lakin seçimlerden sonra da yeni bir gelişme olmadığı gibi diğer sorunlarda hala muallakta kalıyor. Meclis'in tatile girmesiyle tüm sorunlar askı da olmasa da vatandaş umudunu kaybetmiyor ve tüm sorunların Cumhuriyet'in 100. yıl döneminde çözümleneceğini düşünüyorlar.

Facianın 14. yılı: Grizu patlamasında yitirdiğimiz madenciler anıldı Facianın 14. yılı: Grizu patlamasında yitirdiğimiz madenciler anıldı