BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, EYT'li vatandaşların beklentisinin karşılanacağını belirterek 2023 yılını işaret etti. 

Destici," 3600 ek göstergeyi bekleyen polislerimiz, din görevlilerimiz, sağlık çalışanlarımız ve öğretmenlerimize tabii ki sevindirici bir haber vereceğiz. Bu çalışmalar tamamlandı. Cumhurbaşkanlığına sunuldu. Önümüzdeki günlerde TBMM'ye gelecek ve yasalaşacak."

Destici: EYT çözümü için 2023'ü hedef gösterdi

BBP Başkanı Destici, EYT'lilerin hak kaybı yaşadığını ve 2023 yılında bu sorunun çözüleceğini belirtti. "Burada en çok gözü kulağı devletten, hükümetten gelecek haberi bekleyen Emeklilikta Yaşa Takılan kardeşlerimiz. Başından beridir EYT'lilerin bir hak mağduriyeti olduğunu ifade ettim ve bunun düzeltilmesini doğru olacağını söyledik. Çözüm önerilerimizi hem kamuoyu hem hükümet hem de ilgili tüm kuruluşlar ve taraflarla paylaştık. Şu anda bununla ilgili bir çalışma yürütülüyor. İnşallah 2023 başı itibarıyla Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgilide bir düzenleme yapılacağını  ümit ediyoruz. Daha doğrusu bekliyoruz bunu destekliyoruz. Burada gözü kulağı devlette olan ve yaşadığı mağduriyetten kurtulmak isyen EYT'li kardeşlerimizide mağduriyetlerine son verilecek. Hak ettikleri emekliliğe ulaşacaktır." ifadelerini kulandı

Belediye İştiraki ve Taşerona kadro talebiyle basın açıklaması! Belediye İştiraki ve Taşerona kadro talebiyle basın açıklaması!