Vergi kaçırma ve kara para aklama iddialarıyla bir süredir gündemi meşgul eden Dilan Polat ve Engin Polat çiftine bu sabah operasyon düzenlendi.

Polat çifti hakkında dün gece saatlerinde yakalama kararı çıkarılmıştı. Kararla birlikte İstanbul, Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa’da da eş zamanlı operasyonlar yapıldı.

MSB duyurdu: Zeytin Dalı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu: Zeytin Dalı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Operasyonlarda Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat, Sıla Doğu ve Ahmet Gün’ün de aralarında bulunduğu toplam 14 kişi gözaltına alındı.

Dilan-Engin Polat çifti gözaltına alındı Dilan-Engin Polat çifti gözaltına alındı

ESKİ AVUKATTAN AÇIKLAMA

Operasyonla ilgili ayrıntılar ortaya çıkarken Polat çiftinin eski avukatı Alperen Cihan Çetinkaya, sosyal medya hesabı üzerinden konu hakkında kritik bir açıklamada bulundu.

Ailenin avukatlığından istifa etmesiyle ilgili MASAK'ın raporunda yer alan hususları görmesini gerekçe gösteren Alperen Cihan Çetinkaya, 'Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı kesinleşmiştir...' ifadelerini kullandı.

ENGİN POLAT TUTUKLANACAK MI?

Engin Polat için tutuklama, Dilan Polat için adli kontrol şartıyla serbest bırakılma kararı çıkacağını belirten ailenin eski avukatı "Şahısların kelepçeli olarak ve gece yarısı getirilmesi de işin şov kısmı" dedi.