Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak paylaşım Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak paylaşım

Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Dilek Taşı dizisinin yapımını Pastel Film üstlenirken, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe Ergül’ün yapıyor. Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor. 

Başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin başrollerini Salih BademciHazal Subaşı ve Ozan Dolunay üstleniyor. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümünü yayınlayan dizi 14 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekranlarda olmaya devam edecek.

Dilek Taşı'ndan duygusal afiş

Dilek Taşı’ndan duygusal afiş: Kızıma söz verdim, onu yeniden görmek için her şeyi yaparım

Dram yüklü hikayesinin yanı sıra bir babanın kızına olan bağlılığı ile de yüreklere dokunan Dilek Taşı’nın yayınlanan yeni afişi büyük bir beğeni topladı.

Dizi, İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adam, karısı ve kızını konu alıyor. Amansız hastalığın pençesinde olan bir kadın, karısının hastalığı için para bulmaya çalışan bir adam ve bu olayların içinde büyüyen bir kız çocuğunun hayat hikayesi canlandırılıyor. Kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşayan adam, tüm gücünü toplayıp patronunun karşısına çıkıyor ve aylardır ödenmeyen maaşını istiyor. Parayı alan adam ve o günden sonra yaşadıkları hayatlarını kökünden değiştirecektir. Heyecanlı ve akıcı bir senaryoya sahip olan dizi izleyenleri ekranlara kilitliyor.