Eğitim dört duvar arasında, 40 dakikalık bir sınıfta ezbere dayalı bilgilerin aktarıldığı bir yer değildir. Tam aksine faziletli olmayı prensip haline getirip, doğruladığı bilgiyi özümsemek ve bunu uygulayarak yol almaktır. Kısacası eğitim hep ileriye bakmaktır, kütüğün işlenerek en zarif haline dönüştürmektir. 

İyi bir eğitimci, geleceğin mühendislerini, iş insanlarını ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak kişileri yetiştirir. Yeni nesil öğretmenler bilginin her daim değişen ve gelişen bir olgu olduğunun bilincindedir. Ancak ülkemizde  yeteri kadar öğretmen ataması yapılmağı için milyonlarca öğretmen adayı hayallerine ya geç kalıyor ya da veda ediyor. KPSS puanından yeterli notu almasına rağmen ataması yapılmayan öğretmen adayları seslerini duyurmak için mücadele göstermeye devam ediyor. 

TBMM kürsüsünden destek: Kursiyer teğmenler, sözleşmeli erler, KHK, mülakat... TBMM kürsüsünden destek: Kursiyer teğmenler, sözleşmeli erler, KHK, mülakat...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün  ''Öğretmenler! Yeni nesli, Cumhuriyet'in özverili öğretmen ve eğitmenleri, sizler yetiştireceksiniz; yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin yeteneğiniz ve özveriniz derecesiyle uygun olacaktır." dediği öğretmenler şu an öğrencilerine kavuşamıyor. 

ÖĞRETMENLERİN SABRI KALMADI, 50 BİN ATAMA İSTİYOR

Adaleti, haksızlığı ya da yanlış bir durum olduğunda tüm bu olumsuzlukları duyarabilmek için Twitter platformunu kullanmaya başladık. Atanmayan öğretmenler de bunlardan yalnızca biri... Öğretmenler seslerini yetkili mercilere duyarabilmek adına sosyal medya platformunu basamak olarak kullanıyor. Peki, atanmayan öğretmenler ne istiyor? Aslında çok basit.. 

Emeklerinin karşılığını isteyen öğretmenler öğrencileriyle kavuşucağı o günü bekliyor. 2021 KPSS puanı ile 50 bin atama talep eden öğretmenler istedikleri gerçekleşene kadar mücadele göstermeye devam edecekler.