TGRT Haber'de efsaneleşen sunumuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen ve toplumsal konulara duyarlılığıyla ön plana çıkan gazeteci ve haber sunucusu Ekrem Açıkel ekranlara geri dönüyor.

Ekrem Açıkel, ekranlara geri dönüşüyle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki Ekrem Açıkel hangi kanalda olacak?

Ekrem Açıkel hangi kanalda?

Ekrem Açıkel'in konu hakkındaki sosyal medya açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Dostlar, güzel bir haberim var... “Ne zaman döneceksin?” Hep sordunuz. Vuslat... Artık Halk TV ailesindeyim. Yarın saat 13’te ilk bülten için “vira bismillah” diyeceğim. Bana kucak açan
Halk TV yönetimine teşekkür ederim. Ahlâklı hakikate hürmet eden halk haberciliğine devam…"

Fatih Sultan Mehmet, Trabzon'u nasıl fethetti? Rotası belirleniyor Fatih Sultan Mehmet, Trabzon'u nasıl fethetti? Rotası belirleniyor

Ekrem Açıkel TGRT Haber'den neden ayrıldı?

Gazeteci ve haber sunucusu Ekrem Açıkel, TGRT Haber ekranlarında görülmeyince herkes acaba Ekrem Açıkel TGRT'de neden yok sorusunu sormuş hatta Ekrem Açıkel kovuldu mu diye merak edenler de olmuştu.

Açıkel, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı ilk paylaşımında "dönemsel yorgunluk" nedeniyle bir süre ekranda olmayacağını belirtmişti. Ancak ekran dönüşü gerçekleşmeyince izleyicinin merakı da artmış Ekrem Açıkel TGRT'den ayrıldı mı sorusu öne çıkmıştı.

Daha sonra Ekrem Açıkel yeni bir paylaşım yaparak durumu izah etmiş ve ayrılığı doğrulamıştı:

"Dostlar ısrarlı sorunuza cevap zamanı. Ekrandan çekilmiş zorunlu izne çıkarılmıştım. Kanalla anlaşarak yolları ayırdık. Mazeretlere sığınmadan aşkla çalışıp işime ruhumu katarak bayraklaştırdığım TGRT Ana Haber benim için bitti. Hakikate hürmete devam edeceğim artık işsizim."