Çöp Adam dizisinin final bölümü 11 Ekim Çarşamba günü Star TV'de yayınlanacak. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrol oynadığı dizide, Tamer'in Sarp'ın gerçek yüzünü öğrenmesi büyük bir sürpriz oluyor.

Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti! Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti!

ELÇİN SANGU VEDA ETTİ

Elçin Sangu, “Peri’ye veda ediyorum… beni ne kadar yorduğunu hem de ne kadar sevdiğimi söyleyerek…Umarım hiç kimse onun kadar yalnız kalmaz bu hayatta…” notuyla yeni bir fotoğraf paylaştı.

ÇÖP ADAM'IN FİNAL BÖLÜMÜ KONUSU

Peri, Yavuz'u haksız yere suçladığı için Yavuz çok kızar ve evden ayrılır. Tamer, Meryem'i sakinleştirmeye ve durumu kontrol altına almaya çalışır. Serkan ise Azer'in desteğiyle Burak'ın nerede olduğunu bulmaya çalışır. Sarp, Peri ve Tamer'in davetlisi olarak akşam yemeğine katılır. Tamer'in kendisinden kuşkulandığını fark eden Sarp, planlarını erkene alır ve yeni bir tehlike yaratmak için harekete geçer. Serkan ve Tamer, Burak ve Sarp'ın ilişkisini çözmeye yaklaşırken; Sarp, kardeşleriyle birlikte kaçmak için son hazırlıklarını yapar.

ÇÖP ADAM DİZİ OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da; Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Derya Alabora, Lila Gürmen, Cankat Aydos, Ezgi Çelik, Aytek Şayan, Öykü Naz Altay ve Füsun Demirel, Salih Kalyon, Tilbe Saran yer alıyor.