2000 sonrası SGK girişlilerin hakkını arayan Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), 1 günle 17 yıl uzayan emeklilik adaletsizliğinin karşısında çalışmalarına devam ediyor. 

EMADDER Başkanı Mihriban Uğurlu önderliğinde emeklilik hakları için mücadele eden 2000 sonrası SGK'lılar birçok mecrada yetkililere seslenmeye, toplantılar düzenlemeye ve siyasileri ziyaret etmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz haftalarda Meclis'e giderek milletvekillerine ziyarette bulunan EMADDER, Birol Aydın, Süleyman Girgin, Özgür Özel, Erhan Usta, Çetin Arık başta olmak üzere birçok siyasetçiyle görüşerek taleplerini iletti. 

2000 sonrası SGK Mağdurları Maltepe Mitinginde toplanacak!

EMADDER’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı, “Bugün ülke olarak; BARIŞ, ÖZGÜRLÜK, ADALET, KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ ortamına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Toplumsal dayanışmamızı, bu talepler çevresinde somutlamak üzere, 1 Mayıs kortejinde siz değerli dostlarımızla kol kola yürümek bize coşku ve umut katacak. İnanıyoruz ki, aydınlık ve adaletli bir dünya mümkündür! Hep birlikte daha güzel günlere…” demek için herkesi bekliyoruz.

EMADDER'den Sözcü Tv'ye sert tepki haberini okumak için tıklayınız.