Özellikle Türkiye'de emeklilik sistemi ve prim ödeme koşulları birçok insan için önemli bir mesele olarak gündemde yerini koruyor. Bu kişiler, emeklilik haklarına daha adil bir şekilde kavuşabilmek ve yaşadıkları adaletsizliği çözebilmek için seslerini kamuoyu ve ilgili makamlara duyurmaya çalışıyor.

1999 yılında sigorta sistemine girenlerin yaşadığı mağduriyetleri dile getiren EMADDER, EYT sorununu çözmek ve emeklilik sisteminde iyileştirmeler yapmak için mücadele ediyor.

EMADDER, kadınların ve gençlerin emeklilik hakkının daha adil bir şekilde belirlenmesi gerektiğini vurgularken, emeklilik sisteminin reforma ihtiyacı olduğunu belirtiyor ve çalışanların haklarının ihlal edilmemesini istiyor.

EMADDER Başkanı Mihriban Uğurlu'dan adalet çağrısı! 

Emeklilikte Adalet Derneği Başkanı Mihriban Uğurlu, uzun yıllar çalışarak prim ödemiş ve emekli olma hakkına sahip olan birçok kişinin yaşadığı hak mağduriyetini dile getirdi. Uğurlu, kendilerinin alacaklı olduğunu ve sadece haklarını istediklerini belirterek geçen yıllarda biriktirdikleri primlerinin hakkaniyetle değerlendirilmesini talep etti. Haklarını alana kadar mücadele etmeye kararlı olduklarını belirten Uğurlu, "Aslanlar gibi çalıştık 8-10 bin gün primi ödedik." diyerek adalet çağrısında bulundu.

Bakan Bolat: Bayram tatili nedeniyle ihracatta artış sınırlı oldu Bakan Bolat: Bayram tatili nedeniyle ihracatta artış sınırlı oldu

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) Başkanı Mihriban Uğurlu'nun paylaşımı şu şekilde: