Survivor All Star tüm hızıyla devam ederken yarışmacılar gündem olmaya devam ediyor. Bu sezon en çok konuşulan isimler arasında yer alan Nisa ve Ogesay aşkı Evrim Keklik'in ağzından kaçırması üzerine netlik kazanmıştı. Şu an ise ayrıldıklarına dair ortada bir söylenti dolaşıyor. Nisa ve Ogeday'ın aşkı bitti mi? İşte cevabı...

Bu şüpheler devam ederken Evrim'in, Barış'ın eski sevgililerine laf söylerken Nisa'nın tepki göstermesi ve akabinde Evrim'in

Survivor takipçilerinin de bildiği üzere sezonun başında adaya gitmeden önce Nisa ve Ogeday arasında bir aşk yaşandığı söylentileri ortaya çıkmıştı. Söylentiler devam ederken Evrim'in, Barış'ın eski sevgililerine laf söylemesi üzerine Nisa'nın tepki göstermesi ve ardından Evrim'in "Ogeday varken öyle bir şey yapmam" diyerek ilişkilerini ağzından kaçırmıştı.

Ancak sevenleri Survivor'da aşklarıyla konuşulmak istemedikleri için birbirlerinden uzak durduklarını söylemişti.

Ancak taraftar Survivor'da aşklarıyla konuşmak istemediklerini gerekçe göstererek uzak kaldıklarını söylemişti. 

Murat Boz'dan 'aşk' dedikodularına yanıt: Ünlü oyuncu ile birlikteler mi? Murat Boz'dan 'aşk' dedikodularına yanıt: Ünlü oyuncu ile birlikteler mi?

Son günlerde sık sık yan yana görülmeyen ikili için tam ayrılık söylentileri ortaya çıkmıştı ki, Nisa ve Gökhan arasındaki yakınlık konuşulmaya başlandı. Nisa ve Ogeday tarafından henüz  bir açıklama gelmese de, iddialar bize asılsız gibi duruyor.