Son zamanlarda iktidarın Emeklikte Yaşa Takılanlar konusuna ilişkin yaptığı açıklamalar binlerce EYT'linin  kafa karışıklığı yaşamasına neden oldu. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve  AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun EYT konusunda farklı açıklamalar yapması tepki topladı. Bakan Bilgin, "Siyasetçilerin EYT ile ilgili açıklama yapması gayet doğal ancak şu anda bizim gündemimizde yok" derken Akbaşoğlu, "“Siz de gayet iyi biliyorsunuz, ancak bunlar nasıl farklı yöne taşınabilir diye bir telaş içerisine girdiğiniz görülüyor. Biz verdiğimiz sözleri hep yerine getirdik. Dedik ki beş adım atacağız; Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarının düzenlenmesi,3600 ek göstergenin neticelendirilmesi, sözleşmeli personelin durumunun ele alınması, EYT’lilerin durumu. Sözümüze sıralama ve süreç olarak devam ediyoruz. İkisini yerine getirdik, üçüncüsü 3600 ek göstergeyi de neticelendireceğiz. Ondan sonra da bahsettiğim çalışma takvimine uygun bir şekilde bunları ele alacağız. Toplumun bütün sorunları bizim sorunumuzdur.” demesi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deyimini akla getirdi.

CHP'ye geçen Bayrampaşa Belediyesi'nde işçi kıyımı: 33 işçi SMS ile işten çıkarıldı CHP'ye geçen Bayrampaşa Belediyesi'nde işçi kıyımı: 33 işçi SMS ile işten çıkarıldı

EYT'liler hangi açıklamaya inansın? Kararı siz verin!

Gözler iktidara çevrilmiş durumda...